SPONSORS

THE PUNAHELE SHOP

The Punehele Shop – endurance coaching wordt geleid door Gerben Vanheyste. Meer dan 20 jaar ervaring in wielrennen, triatlon, zwemmen en hardlopen. In opeiding bij de Vlaamse Trainersschool van Sport Vlaanderen (BLOSO).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COGIVA

De kernactiviteiten van CoGiVa bestaan uit het ontwikkelen van vastgoed activiteiten.

CoGiVa staat voor ,,Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Duurzaamheid”

CoGiVa is het symbool voor soliditeit en ethiek, maar ook en vooral voor klantvriendelijkheid en flexibiliteit.

 

 

 

 

 

KONCKWENT

KONcKWENT heeft als coördinerende kracht achter vele vastgoedprojecten in Vlaanderen een flink pak ervaring opgedaan en samen daarmee een goede, smetteloze reputatie opgebouwd.

In zijn groei -over vele jaren heen- tekende de rol als volwaardige projectmanager zich steeds duidelijker af en neemt KONcKWENT vandaag steeds vaker de plaats in van een gerespecteerd partner in de realisatie van meer complexe, uitdagende dossiers.

TAILORMATE

Standenbouw & display:

Als onderneming heb je ongetwijfeld een verhaal te vertellen. Tailormate creëert de perfecte setting waar consumenten dat verhaal kunnen beleven. Van unieke beursstanden tot winkeldisplays, van food trucks tot festivalstanden: wij bedenken, ontwerpen en bouwen ze voor je. Bovendien verzorgen wij het volledige traject in huis.

 

Projectinterieur:

Tailormate biedt een brede waaier aan interieuroplossingen voor de zakelijke markt. Of het nu gaat over de interieurinrichting van winkels, cafés, restaurants of kantoren, ons gedreven team van ontwerpers en meubelmakers staat voor u klaar.

 

PRINTIX / TAILORPRINT

Print & belettering:

 

Printix. Hier gebeurt alles wat met printen te maken heeft: van spandoeken, het beletteren van etalages, het inpakken van auto’s tot het bedrukken van textieldoeken. Een team van ervaren beletteraars staat in voor het ontwerpen, printen en plaatsen van allerhande visuele communicatieprojecten.

HUYBERECHTS & ZOON

PLATTE DAKEN

Met 4 generaties ervaring leggen wij op ambachtelijke wijze uw nieuwe platte dak of dakgoot met de beste,bewezen materialen en hoogste afwerkingsgraad. Op deze manier garanderen wij een dak of goot met een zeer lange levensduur.

015/61 20 56

VAN DIEVEL TRANSPORT

Van Dievel is gespecialiseerd in Full-Load transport in een straal van 500km rondom Brussel en specifiek klantgebonden transport, waarbij we het transport volledig afstemmen op de klant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIELSALBERTBIKESTORE

Samen met Paskal Teugels opende Niels Albert in december de Niels Albert Bike Store. “Het was in eerste instantie een zot idee van Paskal, maar al snel waren we allebei overtuigd dat het kon werken. Op voorwaarde dat we er iets speciaals van maakten”, vertelt Niels. “En dat is ons absoluut gelukt. We wilden -met alle respect voor alle andere fietszaken- niet dat onze zaak de dertiende in een dozijn was.”

 

Dus investeerden Albert en Teugels onder meer in het interieur en wordt een uitmuntende service geboden. Opmerkelijk: ter gelegenheid van de opening van de Niels Albert Bike Store, hamerde Niels erop om geen bloemen of andere cadeaus mee te brengen, maar een gift –hoe klein ook- te doen om zo het Rune-fonds te steunen.

ALUwPROJECTS

VERBOUWEN ZONDER ZORGEN IS VERBOUWEN MET ALUwPROJECTS. WIJ LEVEREN KWALITEIT DOORHEEN HET HELE PROCES EN ZORGEN ERVOOR DAT UW VERWACHTINGEN WAARHEID WORDEN. EEN KEUZE VOOR ALUwPROJECTS ZAL U NOOIT BEKLAGEN!

 

 

DETO

De klassieke turnpantoffels geven niet de vereiste steun voor de huidige sportactiviteiten in de turnzaal. Daarom bedachten turnleerkrachten Tom en Dennis een uitstekend alternatief dat ook aanbevolen wordt door de Federatie van Belgische Podologen: de DETO turnpantoffel.

 

 

Copyright. All Rights Reserved