About

ABOUT US

Ad ovo

 

2003: Rudi Stroobants richt 3 Chamizo Team op – met atleten van over heel het land werd aangetreden in haast alle superprestige wedstrijden en tal van buitenlandse competities.

 

2004: De feitelijke vereniging 3 Chamizo Team wordt een VZW en gaat onder de naam 3 Challenge Team de concurrentie aan met andere topteam zoals Atriac, TRIGT, Leie Triatlon Team. Het kaapt in de superprestige per team de tweede plaats weg met de atleten op de olympische afstand. Op de lange afstand manifesteren zich ook enkele atleten en voor het eerst vertegenwoordigen onze jongens de kleuren op de mythische Ironman in Hawaii.

 

2005 – 2007: De club slaagt erin op een standvastige basis met een 25-tal atleten een mooi programma af te werken. Sponsors blijven trouw en de stevige structuren trekken toppers en subtoppers aan. Bart Aernouts zet bij ons zijn eerste stappen en in de triatlonsport.

 

2008-2017: De sportieve hoogdagen lijken even voorbij, maar de sfeer van een sympathieke familieclub nemen over. Het financiële geweld van topclubs als Atriac, Latem en andere Uplaces zijn niet te weerstaan en 3CT roeit verder met regionale toppers in de age-groupdevisie. Het plezier wordt er echter niet minder om! Katrien Van der Auwera en vader Jos leiden het team voortdurend in goede banen. Na vele jaren van onophoudelijke inzet besluit Katrien haar kindje te laten doorgroeien.

 

2018- ... : Gerben Vanheyste, Frank Kivery en Jonas Liekens die de club al jaren kennen willen deze laten verdergroeien.

 

OUR SPONSORS

aluwprojects
tailormate
cogiva
the punahele shop
detosport
printix
platte daken huyberechts
niels albert bikestore
koncekwent

Quick Links

 

 

Home  |  About

Team Coaching

Contact

Find Us

 

 

Adress:

Koning Albertlaan 1 2820 Bonheiden

Telephone:

(+32) 476 78 22 52

Email:

info@3ct.be

 

Copyright © All Rights Reserved